TRACTARI AUTO SIBIU 0774 044 032

TRACTARI AUTO SIBIU - NON STOP
0774 044 032

ASISTENTA RUTIERA SIBIU | ASISTENTA ACCIDENT SIBIU | ASISTENTA RUTIERA NON STOP | ASISTENTA AUTO SIBIU 0774 044 302

DISPONIBIL NON STOP !!!
Ajungem la dunmeavoastra in cel mai scurt timp posibil
Toate vehiculele transportate sunt ASIGURATE!

SUNA ACUM!

 0774 044 032

LUCA-ASSISTANCE-AUTO asigura servicii de asistenta rutiera non stop, doar printr-un simplu apel telefonic!
Specialistii nostri va vor oferi relatii referitor la interventie, timpul aproximativ in care echipajul va contacteaza, precum si o estimare a costurile interventiei.

Tractari auto

LUCA-ASSISTANCE-AUTO ofera servicii de transport auto intern si international pe platforma la cele mai bune preturi

Service Mobil

LUCA-ASSISTANCE-AUTO  va sta la dispozitie pentru orice fel de reparatii la orice marca auto cu echipamente de ultima generatie si cu personal de exceptie.

Asistenta rutiera

LUCA-ASSISTANCE-AUTO  va acorda asistenta rutiera necesara remedierii avariei in cazul unor defectiuni minore echipajul de interventie.

0774 044 032

Un simplu apel catre firma noastra, urmat de o solicitare de interventie, va angaja unul din echipaje in ajutorul dumneavoastra.

SUNTEM AICI PENTRU A VA AJUTA

Sunati-ne si ajungem in cel mai scurt timp

In cel mai scurt timp echipajul de asistenta rutiera va ajunge la locatia solicitata, unde se efectuaza in cele mai bune conditii ridicarea autovehiculului pentru a elibera traficul.

SUNA ACUM!

 0774 044 032

DISPONIBIL NON STOP !!!
Aveti nevoie de tractarea autovehiculului dvs.? Apelati la profesionisti !!! 
Toate vehiculele transportate sunt ASIGURATE!

Tractari auto Sibiu – LUCA ASSISTANCE AUTO asigura
transport auto pe autoplatforma specializata. Asiguram servicii de : remorcare, tractare diverse remorci sau rulote cu masa de pana la 10 tone. Tractari autoturisme, tractari autoutilitare, autovehicule de marfa, ATV-uri.
Daca defectiunea nu poate fi remediata la locul unde s-a produs avaria, acesta se transporta la cel mai apropiat service auto sau la serviceul solicitat.
Autovehiculele noastre sunt dotate cu echipamente performante iar echipajul aferent beneficiaza de o vasta experienta oferindu-va suport pentru orice defectiune, indiferent de marca autovehiculului.La cerere asiguram transportul pasagerilor din autoturismul care prezinta defectul / avaria .

Tractari auto Sibiu  – LUCA ASSISTANCE AUTO  va sta la dispozitie pentru tractari la orice ora din zi sau din noapte, cu servicii complete, atat pe teritoriul Romaniei cat si pe teritoriul Uniunii Europene, asigurand rapiditate in transport, putand transporta 2 autovehicule simultan. Autospecialele firmei folosite sunt dotate cu dispozitive electro – hidraulice de ridicare-tractare performante.

 0774 044 032

Galerie Foto

Call Now ButtonSuna acum!