TRACTARI AUTO SIBIU NON STOP

LUCA-ASSISTANCE-AUTO asigura servicii de asistenta rutiera non stop, doar printr-un simplu apel telefonic!

Specialistii nostri va vor da relatii referitor la interventie, timpul aproximativ in care echipajul va contacteaza, precum si o estimare a costurile interventiei.

In cel mai scurt timp echipajul de asistenta rutiera va ajunge la locatia solicitata, unde se efectuaza in cele mai bune conditii ridicarea autovehiculului pentru a elibera traficul.

Daca defectiunea nu poate fi remediata la locul unde s-a produs avaria, acesta se transporta la cel mai apropiat service auto sau la serviceul solicitat.

Autovehiculele noastre sunt dotate cu echipamente performante iar echipajul aferent beneficiaza de o vasta experienta oferindu-va suport pentru orice defectiune, indiferent de marca autovehiculului.

La cerere asiguram transportul pasagerilor din autoturismul care prezinta defectul / avaria .

asistenta rutiera

TRACTARI AUTO

TRACTARI AUTO

LUCA-ASSISTANCE-AUTO ofera servicii de transport auto intern si international pe platforma la cele mai bune preturi
Detalii

SERVICE MOBIL

SERVICE MOBIL

LUCA-ASSISTANCE-AUTO  va sta la dispozitie pentru orice fel de reparatii la orice marca auto cu echipamente de ultima generatie si cu personal de exceptie.
Detalii

ASISTENTA AUTO

ASISTENTA AUTO

LUCA-ASSISTANCE-AUTO  va acorda asistenta rutiera necesara remedierii avariei in cazul unor defectiuni minore echipajul de interventie.
Detalii

BINE ATI VENIT !

tractari auto Sibiu - Luca Assistance Auto

Tractari auto non-stop
la preturi care sfideaza concurenta

Toate vehiculele transportate sunt ASIGURATE!

Contact rapid

Un simplu apel catre firma noastra, urmat de o solicitare de interventie, va angaja unul din echipaje in ajutorul dumneavoastra.
Ne puteti contacta telefonic la numarul:

+40 763 514 891

DESPRE NOI

Despre noi

LUCA-ASSISTANCE-AUTO va sta la dispozitie pentru tractari la orice ora din zi sau din noapte, cu servicii complete de tractari auto, atat pe teritoriul Romaniei cat si international, asigurand rapiditate in transport.

Ce oferim?

LUCA-ASSISTANCE-AUTO va ofera servicii de tractari auto, asistenta rutiera si service mobil

Detalii