tractari autoTRACTARI AUTO SIBIU NON STOP

Tractari auto – LUCA ASSISTANCE AUTO asigura   transport auto pe autoplatforma specializata. Asiguram servicii de : remorcare, tractare diverse remorci sau rulote cu masa de pana la 10 tone. Tractari autoturisme, tractari autoutilitare, autovehicule de marfa, ATV-uri.

LUCA ASSISTANCE AUTO  va sta la dispozitie pentru tractari la orice ora din zi sau din noapte, cu servicii complete, atat pe teritoriul Romaniei cat si pe teritoriul Uniunii Europene, asigurand rapiditate in transport, putand transporta 2 autovehicule simultan. Autospecialele firmei folosite sunt dotate cu dispozitive electro – hidraulice de ridicare-tractare performante.

tractari auto

Autovehiculele cu care lucram sunt in stare perfecta de functionare personalul este calificat si experimentat, asigurand servicii de calitate la cel mai bun pret.

Apelati cu incredere pentru servicii de tractari auto, depanare auto, remorcare auto, asistenta rutiera, o echipa de profesionisti va sta la dispozitie!

LUCA ASSISTANCE AUTO ofera clientilor posibilitatea de a transporta in siguranta utilaje diverse cu greuate totala de pana la 10 tone.

Oferim transport utilaje din orice stat european si catre orice zona din Romania. Transportul se face folosind autocamioanele noastre.

Transportam utilaje precum bobcat, tractoare agricole, mine excavatoare, echipamente agricole si industriale noi si avariate.

TRACTARI AUTO

TRACTARI AUTO

LUCA-ASSISTANCE-AUTO ofera servicii de transport auto intern si international pe platforma la cele mai bune preturi
Detalii

SERVICE MOBIL

SERVICE MOBIL

LUCA-ASSISTANCE-AUTO  va sta la dispozitie pentru orice fel de reparatii la orice marca auto cu echipamente de ultima generatie si cu personal de exceptie.
Detalii

ASISTENTA AUTO

ASISTENTA AUTO

LUCA-ASSISTANCE-AUTO  va acorda asistenta rutiera necesara remedierii avariei in cazul unor defectiuni minore echipajul de interventie.
Detalii

BINE ATI VENIT !

tractari auto sibiu. tractari sibiu , luca assistance auto, tractari jina, tractari rob, tractari selimbar

Tractari auto non-stop
la preturi care sfideaza concurenta

Toate vehiculele transportate sunt ASIGURATE!

Contact rapid

Un simplu apel catre firma noastra, urmat de o solicitare de interventie, va angaja unul din echipaje in ajutorul dumneavoastra.
Ne puteti contacta telefonic la numarul:

+40 774 044 032

DESPRE NOI

Despre noi

tractari autoLUCA-ASSISTANCE-AUTO va sta la dispozitie pentru tractari la orice ora din zi sau din noapte, cu servicii complete, atat pe teritoriul Romaniei cat si international, asigurand rapiditate in transport.

Ce oferim?

tractari autoLUCA-ASSISTANCE-AUTO va ofera servicii de asistenta rutiera si service mobil

Detalii