Transport autoturisme defecte Gura Râului Sibiu

Transport autoturisme defecte Gura Râului Sibiu

LUCA-ASSISTANCE-AUTO vă oferă Transport autoturisme defecte Gura Râului Sibiu pe autoplatforma specializata. Asigurăm servicii complete de: remorcare, tractare diverse remorci sau rulote cu masa de până la 10 tone, tractări autoturisme, tractări autoutilitare, autovehicule de marfa, ATV-uri.

Transport autoturisme defecte Gura Râului Sibiu

De ce aveți nevoie de Transport autoturisme defecte Gura Râului Sibiu

Oricui i se poate întâmpla, la o deplasare, să rămână cu autovehiculul într-o pană de motor sau de alt gen. Un defect mai serios nu poate fi rezolvat pe loc, iar mașina trebuie fie tractată, fie ridicată pe o platformă auto și transportată la un service (sau acasă) până la găsirea unei soluții.
LUCA-ASSISTANCE-AUTO vă oferă soluția pentru Transport autoturisme defecte Gura Râului Sibiu cu promptitudine și la prețuri convenabile. Dispunem de mijloace auto și accesorii profesionale și personal bine pregătit, cu experiență.

Transport autoturisme defecte Gura Râului Sibiu

Cum vă putem servi

Este suficient să ne apelați și vom fi alături de Dumneavoastră în cel mai scurt timp, cu toate dotările necesare și personal calificat pentru acest tip de intervenții.

LUCA-ASSISTANCE-AUTO oferă clienților posibilitatea de a transporta în siguranță utilaje diverse cu greutate totală de până la 10 tone. Și, pentru că știm că timpul înseamnă bani, oferim cel mai rapid timp de răspuns posibil.

Concluzie

Astăzi, toate activitățile care implică deplasare înseamnă folosirea unor mijloace auto. De la concedii sau excursii și până la afaceri de transport mărfuri sau persoane, depindem de buna funcționare a autovehiculului din dotare. Este foarte important deci ca aceste deplasări să nu fie un pericol pentru buna dispoziție sau bunul mers al afacerii. Acest lucru este realizabil numai dacă avem la îndemână o firmă serioasă, cu personal și dotări de top, pentru a primi asistență rutieră cât mai rapid atunci când este nevoie.

Apelați cu încredere la LUCA-ASSISTANCE-AUTO!